Produsele noastre

Cărți de vizită

 • Carti de vizita full color, tiparite pe o singura fata sau fata-verso din carton de 300 g/mp. Puteti opta pentru plastifierea cartilor de vizita pe ambele fete, cu folie lucioasa sau mata, oferindu-le un aspect calitativ si elegant, precum si o rezistenta sporita.
 • Specificatii tehnice:
  Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt de 90 x 50 mm sau 85X55mm. Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie, logo-ul companiei sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. Suporturile folosite pentru productia cartilor de vizita sunt de 280 sau 300/350 g/mp, mat sau lucios, cu grad mare de alb sau cartoane speciale in limita stocului disponibil. Plastifierea este recomandata in cazul in care doriti un aspect calitativ al cartilor de vizita. Cartile de vizita plastifiate sunt mai putin influentate de umezeala, si au suprafetele mai protejate de murdarire, scame, amprente etc.
  Cartile de vizita se produc in seturi de minim 100 buc.

Mape de prezentare

 • Mape de prezentare, format A4, tiparite pe exterior sau atat in exterior, cat si in interior, cu sau fara volum (fara volum – pentru prezentarea a pana la 20 pagini, cu volum – pentru prezentarea a pana la 50 pagini).
 • Specificatii tehnice:
  Mapele de prezentare se produc din carton de 300 g/mp, plastifiate sau din carton simplu, cu buzunar in interior pentru documente si fanta pentru carte de vizita. Formatul mapelor este cu putin mai mare decat o coala A4, pentru ca documentele pe care doriti sa le prezentati sa incapa fara probleme in mapa. Puteti de asemenea opta si pentru tiparirea mapelor si in interior si chiar a buzunarului.

Pliante

 • Pliantele de prezentare reprezinta una dintre cele mai populare metode de promovare din categoria tiparului (digital sau offset), ce pune la dispozitia companiei dvs. posibilitatea unei prezentari mai detaliate decat in cazul flyerelor a produselor si serviciilor pe care le oferiti clientilor dvs. Exista o gama larga de formate si suporturi de hartie pentru care puteti opta, in functie de specificul activitatii dvs. si complexitatea campaniei de promovare pe care o sustineti cu ajutorul pliantelor.
 • Specificatii tehnice:
  Dimensiunile finite uzuale sunt A4 deschis / DL inchis cu 2 biguri (210 x 297 mm / 210 x 100 mm), A4 deschis / A5 inchis (210 x 148 / 105 x 148 mm), A3 deschis / A4 inchis (420 x 297 / 210 x 297 mm) sau A5 deschis / A6 inchis (210 x 1488 / 105 x 148 mm).
  Suporturile folosite pentru productia pliantelor pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (de la 90 pana la 200 g/mp).

Flyere

 • Unul dintre cele mai populare produse de tipar, flyerele se pot realiza in diverse formate de la A6 la A4, pe diferite suporturi de hartie, de la 90g/mp pana la 200 g/mp, mata sau lucioasa. De asemenea, pentru a obtine un aspect calitativ, dar si pentru a conferi o rezistenta sporita acestora, pot fi plastifiate cu folie lucioasa sau mata.
 • Specificatii tehnice:
  Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt A4 ( 210 x 297 mm), A5 (210 x 148 mm), A6 (105 x 148 mm) sau tip DL (210 x 100 mm). Suporturile folosite pentru productia fluturasilor pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (90-200 g/mp). Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect calitativ lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc.

Afișe și Postere de mari dimensiuni

 • Afise si postere se pot realiza in diverse formate de la A4 la A0 pentru o promovare eficienta a serviciilor sau produselor dvs.
  Daca doriti afise sau postere promotionale de dimensiuni mai mari de A0 ( 841 x 1189 mm ) va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.
 • Specificatii tehnice:
  Afisele si posterele pot fi tiparite alb negru sau full color in functie de cerintele dvs.
  Suporturile folosite pentru productia afiselor A4 si A3 pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (90-300 g/mp). Suporturile folosite pentru productia afiselor mari A2 , A1 sau A0 pot fi 200g mat sau 190g lucios.

Roll-Up

 • În cadrul unor târguri sau expoziţii sau chiar în holul sediilor de firme sau în alte locaţii sistemele expoziţionale sunt indispensabile.
  utilizarea lor în cadrul prezentărilor, conferinţelor, târgurilor de profil, sau a altui gen de evenimente sau festivităţi, vă garantează o imagine a companiei dumneavoastră, de un nivel superior concurenţei şi facilitează legătura dintre potenţialii clienţi ai companiei şi produsele sau serviciile pe care doriţi să le promovaţi.

 • Specificatii tehnice:
  Dimensiuni Roll-Up: L: 85cm; H: 200cm.
  Personalizare Roll-Up: Print policromie pe polipropilenă.
  Asamblare ușoară, în 15 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Atunci când timpul te presează, montarea rapidă a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece îți permite să te concentrezi și asupra celorlalte detalii ale prezentării.
  Acest stand retractabil de greutate mică îl transformă în soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Atunci când nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocată în siguranță, în interiorul carcasei din aluminiu – ceea ce îi oferă o utilizare de lungă durată, în condiții optime.

Invitaţii

 • Printarea digitala combinata cu o finisare de calitate produc rezultate foarte placute vizual, ce se potrivesc perfect in cazul invitatiilor de nunta elegante sau de botez, meniuri, numere de masa, marturii, aniversari, evenimente unice sau rare la care e nevoie de un produs ce se poate ridica la importanta evenimentului, astfel ca pana si cea mai pretentioasa cerere sa fie indeplinita peste asteptari si la timp.

 • Specificatii tehnice:
  Se pot printa pe carton simplu de 300/350 g sau cartoane speciale in functie de stocurile disponibile. Se pot executa pe dimensiuni standard A4, A5, A6, DL ( 99X210mm), sau dimensiuni atipice in functie de dorinta clientului.

Planuri alb negru si color

 • Vă oferim soluţii de imprimare pliere şi îndosariere pentru planuri alb negru şi color. Echipamentele noastre de mare viteză şi experienţa personalului pot fi în anumite cazuri singura soluţie din oraşul Constanţa pentru realizarea lucrărilor dumneavoastră într-o perioadă de timp foarte scurtă.

 • Specificatii tehnice:
  Centrul nostru asigura imprimarea documentatiei tehnice (planuri de constructii, planuri de arhitectura, planuri cadastrale) pe formate mari, fie in dimensiuni standard A0+ (1219 x 914 mm), A0 (1189 x 841 mm), A1 (594 x 841 mm), A2 (594 x 420 mm) fie in dimensiuni non-standard de lungime variabila, cunoscute sub numele de A0 extins, A1 extins acoperind toate cerintele beneficiarilor.
  Plotarea se realizeaza atat alb-negru cat si color, in functie de destinatia documentelor trimise spre imprimare si cerinte. Datorita echipamentelor profesionale Xerox putem imprima volume mari in timp scurt ce sunt apoi finisate (pliere, perforare, inserare in dosare, bibliorafturi) pana in stadiul de “gata de predare”.

Personalizari obiecte marketing

Vă oferim servicii şi produse cum ar fi: pungi pentru cadouri personalizate, agende datate, agende nedatate, calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar, plicuri personalizate, produse promoţionale la cele mai bune preţuri, instrumente de scris din plastic şi din metal, cd/dvd-uri personalizate.

Papetarie si birotica

Expertissa Constanţa vă propune o gamă completă de produse de papetărie şi birotică necesare desfăşurării activităţii într-un birou modern: sisteme de afişare, instrumente de scris, tehnică de birou, produse din hârtie, articole de organizare şi arhivare, consumabile imprimante, accesorii IT etc.
Accesorii de birou.

Ia legătura cu noi

Ne bucurăm întotdeauna să auzim de bine de la clienții noștri.


Program


Luni – Vineri 8:30 – 17:30

Sâmbătă Închis

Duminică Închis


Contact


Adresa Str. Ştefan cel Mare nr.19, 900726 – Constanţa, România

Telefon (0241) 55.11.30/40; (0241) 51.61.72/65; (0341) 42.78.97/98

Email officeconstanta@expertissa.ro