Istoria companiei

Expert Service IT s-a înfiinţat în anul 1995, având sediu unic în Bucuresti si ca principal obiect de activitate furnizarea de echipamente de birou. În timp, urmare a interacţiunii cu nevoile si cererile clienţilor, compania si-a extins business-ul cãtre produsele IT, începând sã se dezvolte ca furnizor de produse si soluţii IT.
Principalele repere în evolutia companiei:
2003 – începutul dezvoltãrii la nivel naţional prin înfiinţarea filialelor Expert service IT (Craiova – 2003; Timişoara si Cluj – 2004; Brasov – 2005)
2004 – primele contracte cu acoperire naţionalã (Yazaki România, AIG Life, ING Bank, ING Asigurãri de Viatã)
2004 – certificarea ISO
2005 – extinderea geograficã a business-ului în zona de SE a ţãrii, prin achiziţionarea firmei locale Xerographix (Dealer Autorizat Xerox)
2006 – Primul contract IBM (Ministerul Justiţiei)
2006 – încorporarea în portofoliu a noi aplicaţii software si competente de dezvoltare a acestora prin achiziţionarea firmei locale QCT Connect Company (Advanced IBM Business Partner) din Timişoara
2007 – începutul procesului de rebranduire, având ca rezultat la sfârsitul anului douã noi companii: Expertissa Timisoara si Expertissa Constanta.
2008 – Expert Service IT (Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj-Napoca) devine Expertissa HQ.

Expertissa HQ

Ascensiunea inceputa in 1995 in piata de IT continua pentru Expertissa HQ dupa anul 2008 propulsata de o imagine noua, actualizata, urmand ritmul si noile orientari ale unei piete cu dinamica uimitoare.
Integrand Competente plus capacitatea de intelegere a nevoilor Clientilor generam solutii IT si le aliniem cu asteptarile dvs. Avem convingerea ca valoarea adaugata si calitatea serviciilor pe care le furnizam isi gasesc radacinile in nivelul de satisfactie pe care dvs, Clientul nostru, il dobanditi utilizand serviciile Expertissa HQ.
Este adevarat ca oferim servicii complexe in scopul de a va pune la dispozitie un singur punct de contact pentru solutionarea unei palete largi de cereri din domeniul serviciilor IT, urmand calea care ne-a consacrat : managementul serviciilor de PRINTING.
Continua extindere a competentelor pe care vi le punem la dispozitie vizeaza ofertarea solutiilor tailor-made:

 • Implementarea solutiilor IT in procesele activitatii de birou (Office automation)
 • Analiza infrastructurii IT ce sta la baza proceselor specifice afacerii dvs.
 • consiliere în selectarea solutiilor IT optime pentru eficientizarea întregii dvs. activităţi
 • servicii IT integrate
 • accesul la un portofoliu de marci, produse hardware si software de top
 • raspuns rapid prin prezenta directa in orase importante : Bucuresti, Pitesti, Cluj, Brasov, Craiova, Ploiesti, Braila.
 • posibilitatea de acoperire extinsa la nivel national prin intermediul retelei de parteneri.
Oferim serviciile impreuna cu dorinta si disponibilitatea noastrã de a dezvolta o relatie de încredere, un parteneriat pe termen lung.

Expertissa Timişoara

Expertissa Timisoara este o companie privată, înfiinţată la sfarşitul anului 1998, cu sediul central în Timişoara, România.
Expertissa Timisoara a fost fondată cu obiectivul clar de a deveni una din companiile româneşti importante din domeniul software, realizând soluţii IT performante, în beneficiul clienţilor. Între noi şi clienţi se stabilesc întotdeauna relaţii de parteneriat în cadrul activităţilor de dezvoltare şi implementare de soluţii eficiente, cu costuri şi timp de livrare reduse.
Expertissa Timisoara are ca scop principal realizarea şi operarea de sisteme IT complexe, planificarea şi dezvoltarea de aplicaţii software. Domeniile noastre de interes sunt: Managementul Documentelor, Sisteme de gestiune (ERP), Medii Colaborative (Groupware) şi Platforme de Aplicaţii (Middleware), Internet şi Mesagerie Electronică, Administrarea şi Integrarea de Sisteme, asigurând servicii complete de consultanţă şi de derulare efectivă a proiectelor.
Expertissa Timisoara livrează sisteme IT, aplicaţii şi servicii profesionale care să asigure implementarea sistemelor informatice pentru diferite companii şi organizaţii. Aceasta se realizează nu doar prin livrarea de produse hardware si software, ci şi prin munca echipelor de consultanţi cu experienţă şi cunoştinţe extinse în diferite tehnologii şi segmente industriale.
În 2007 Expertissa Timisoara îşi extinde competenţele şi prezenţa în piaţa IT din România, prin integarea în grupul de firme Expertissa, din care fac parte Expertissa HQ, Expertissa Constanţa şi Expertissa Timisoara.

Expertissa Constanța

Înfiinţată in 1999, Expertissa Constanta (fosta XEROGRAPHIX) este o companie bazata pe o echipa de profesionisti in domeniul IT. In cei 14 ani de activitate, compania noastra s-a dezvoltat astfel incat sa poata oferi consultanta individualizata, implementare si mentenanta.
Misiunea noastră este sa ajutam clientii sa isi imbunatateasca performantele afacerii prin implementarea si utilizarea eficienta a celor mai avansate solutii IT.
Viziunea Expertissa Constanta este aceea de a clarifica provocarile complexe actuale din mediul IT si business.
Suntem o echipa care crede in principii si integritate, valorificam initiativele inovatoare si ne asumam raspunderea.
Credem in:

 • valoarea de a fi “impreuna”
 • determinare si implicare
 • integritate si profesionalism
 • initiativa si inovatie
 • responsabilitate
 • incredere si respect