Backup Date

Servicii profesionale de recuperare a datelor


Primele momente in care s-a constatat o pierdere la nivelul datelor informatice sunt de cele mai multe ori sinonime cu panica. Daca tragedia s-a intamplat la nivel personal, afectarea este predominant emotionala, daca o companie isi pierde datele este foarte posibil ca falimentul sa fie una dintre consecinte. Indiferent de situatie, abordati rezolvarea problemei dintr-o perspectiva cerebrala. Datele odata “pierdute” raman pierdute, datele “pierdute” de multe ori nu sunt pierdute in adevaratul sens al cuvantului ci doar accesul la ele este restrictionat. Din fericire pentru multi utilizatori posibili clienti ai serviciilor de aceasta natura, in functie de gradul de avariere a hard-ului, procentul de recuperare se situeaza in imediata apropiere a valorii absolute.
Prima etapa a procesului de recuperare a datelor consta in evaluarea unitatii. In functie de cele observate – tipul defectiunii sau a avarierii – se stabileste un plan de recuperare si se face o estimare a gradului de recuperare. Desfasurat in laboratoarele firmei procesul poate dura mai mult sau mai putin timp. Cu o marja de eroare, durata este stipulata in contractul incheiat intre cele doua parti.
Daca sunteti reprezentantul sau administratorul unei societati care manipuleaza zilnic o cantitate apreciabila de date informatice de care depinde bunul mers al afacerii, nu trebuie neglijata incheierea unui contract pe termen mai lung cu o firma specializata pentru asistenta completa. Este normal sa va ganditi la costuri, insa fiasco-ul afacerii datorat unui concurs de imprejurari in care cheltuielile par armonios reduse sunt ceva mai pronuntate ar putea fi extrem de dureros.

Atentia si grija cu care este tratat un aspect destul de important, cel al bunei functionari a resurselor informatice, vorbeste de la sine despre valoarea pe care o acordati acestor informatii. Colaborarea cu profesionisti va aduce siguranta si satisfactie.

Placeholder

PC-uri și Notebook-uri


Recuperare date de pe Hard Disk. Restaurare din backup.


Placeholder

Servere Fizice


Verificare matrice RAID, recuperare date, restaurare din backup.


Placeholder

Servere Virtuale


Refacere infrastructura virtuala, recuperare date, restaurare din backup. Restaurare server virtual.